Sonnette-vidéo-antivol
NL
Sonnette-vidéo-antivol
DE
Sonnette-vidéo-antivol
GB
Sonnette-vidéo-antivol
US
Sonnette-vidéo-antivol
CA
Sonnette-vidéo-antivol
AU
10 % de réduction
Code promo: Paques

Durée de l’action de Pâques

jours
heures
min
sec
L'action de Pâques est sur le point de se terminer ! Hurry up!

Bescherm uw Google Nest video deurbel tegen diefstal en vandalisme met onze deurbelbescherming (anti-diefstal beveiliging)

• Beschermd uw video deurbel
• Maakt diefstal een stuk moeilijker
• Super strak design
• Eigen ontwerp
• 100% Passend
• Hoge kwaliteit RVS
• Hoge kwaliteit poedercoat
• Bevestigen met 4 schroeven
• Made in Holland

Jaar ervaring in de RVS
0 +
Tevreden klanten​
0 +
Eigen ontwerp
0 %
NL kwaliteit
0 %

Voorkom vandalisme of diefstal van uw Google Nest video deurbel

Deze robuuste en duurzame beschermhoes is speciaal ontworpen om Arlo uw video deurbel te beschermen tegen vandalisme. De CMD deurbelbeschermer is gemaakt van hoogwaardig rvs en is eenvoudig te installeren. De beschermhoes is op maat gemaakt voor uw specifieke merk en model video deurbel, waardoor u verzekerd bent van een perfecte pasvorm en optimale bescherming.

Deurbelbescherming
Google Nest Hello
Anti-diefstal hoes
Google Nest Hello
Deurbelbescherming
Google Nest Doorbell
Anti-diefstal hoes
IMG_5790-scaled-e1663883623672.jpg
Deurbelbescherming
Ring Pro 1 of 2
Anti-diefstal hoes
Protection-pour-votre-sonnette-vidéo-Ring-Pro-antivol
Deurbelbescherming
Ring Doorbell 2, 3 of 4
Anti-diefstal hoes
Protection-de-sonnette-Ring-Doorbell-2-3-4-antivol

De CMD deurbelbeschermer maakt het moeilijker om uw Google Nest videodeurbel te beschadigen of te stelen.

Als u op zoek bent naar een manier om uw Google Nest videodeurbel te beschermen tegen diefstal of vernieling, dan is de CMD deurbelbeschermer de optie. Veel videodeurbellen worden geleverd met een pinnetje waarmee u de videodeurbel snel en gemakkelijk kunt verwijderen, maar dit maakt het ook gemakkelijker voor dieven om deze te stelen.

De CMD deurbelbeschermer maakt het moeilijker om uw videodeurbel te beschadigen of te stelen.

U kunt het nog moeilijker maken voor dieven door de videodeurbeschermer te bevestigen met anti-diefstal schroeven, waardoor de bescherming tegen diefstal nog verder wordt verhoogd. Bescherm uw eigendom en geniet van extra gemoedsrust met de CMD deurbelbeschermer.

 

blank

Voorkom dat uw Google Nest video deurbel gestolen wordt met onze Anti-diefstal schroeven

De voordelen van het gebruik van anti-inbraakschroeven bij jouw klus!
Schroeven zijn net als spijkers een montagemateriaal waarmee een sterke verbinding kan worden gecreëerd. Meestal worden deze materialen gekozen voor een permanente verbinding, die voor een langere tijd moet blijven zitten. Dus gebruik deze anti diefstal schroeven niet als u de videodeurbel eraf moet halen om op te laden. De scharnieren van een deur zijn hier een goed voorbeeld van. Deze worden geschroefd en zijn daardoor erg stevig. De speciale schroeven in deze categorie zorgen voor meer veiligheid omdat ze een extra beveiliging bieden tegen inbraak. Door deze schroeven te gebruiken voor het monteren van de video deurbelbeschermer maak je het inbrekers extra moeilijk om je video deurbel te stelen. De meeste inbrekers zoeken eenvoudige doelwitten, waardoor de kans dat ze jouw huis voorbij lopen groter is. 

Waarom gebruik van anti-inbraakschroeven?
Als je videodeurbel wordt gestolen is dat erg vervelend. Verblijf je buitenhuis dan brengt het een hoop onrust en onzekerheid met zich mee. Met deze speciale schroeven kun je deze stress en angst voorkomen, omdat jouw huis dan extra goed beveiligd is. De kans op inbraak is dan veel kleiner doordat de schroeven vaak alleen maar de linkerkant kunnen draaien of een andere extra beveiliging hebben. Hierdoor is het vele malen moeilijker om ze weer los te krijgen.

Hoe voer ik mijn klus uit met anti-inbraakschroeven?
Deze beveiliging bevestig je hetzelfde als normale kozijnschroeven. De bevestiging kan handmatig of met een elektrische schroevendraaier. 

Bouton de traduction »